Wat is sportfysiotherapie?

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft.

Aangezien de sportfysiotherapeut een zeer uitgebreide kennis heeft van het inzetten van sport (oefentherapie en training) in de behandeling van een patiënt, vindt er in onze praktijk vaak overleg plaats met de sportfysiotherapeut over de opbouw van oefenschema's in de behandeling van de individuele patiënt. Indien nodig wordt een gedeelte van uw behandeling met betrekking tot oefentherapie en training ook uitgevoerd door onze sportfysiotherapeut. Dit natuurlijk alleen in overleg met u. 

Onze sportfysiotherapeut, Patrick Wolters, is bovendien lid van de KnieXpert-groep van FysioPartners Zuyd. Binnen deze groep worden met een aantal vooraanstaande fysiotherapiepraktijken in de regio samengewerkt op het gebied van kennis, ervaringen, protocollen etc. van de knie.
Dit in overeenstemming met de specialisten in het ziekenhuis.

Wilt u meer lezen hierover kijk dan op KnieXpert.

GRAAG MEER INFORMATIE OF EEN PERSOONLIJKE ANALYSE?

Stel hiernaast direct een vraag of vul ons uitgebreidere contactformulier in om met ons in contact te komen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 046 4857575

* Verplichte velden