Zin in een sportieve wandeling door Buchten en Born?

11 mei 2020

Tijdens deze route komt men verschillende oefeningen tegen om uit te voeren! ????

Daarnaast vinden jullie enkele letters die samen een woord vormen… Welk woord hebben jullie gevonden?

Jullie kunnen de route lopen via bijgevoegde route of een geprinte versie komen ophalen bij de balie in Buchten.

Veel wandelplezier!

Routebeschrijving in tekst:

De route start vanaf de Buchter Markt in Buchten. Loop de Dorpsstraat af, de rotonde rechtdoor en de tweede straat (Aquarius) loop je in. Blijf deze weg volgen, loop langs het bejaarden tehuis en loop door het paadje (langs de huizen) een stukje bos in. Dit is een stukje groen waar ook twee voetbal goaltjes staan. Volg het bospaadje tot aan het einde van de weg en ga naar rechts. Je komt dan langs een bankje met een grote steen met namen erop. Ga naar links en loop over de A2. Vervolgens ga je de eerste straat naar link, aan het einde van deze weg ga je wederom naar links. Deze weg blijf je volgen totdat je uitkomt bij het Tankstation. Hier steek je over bij de stoplichten en vervolgt je weg naar links. Blijf deze weg volgen, loop over de A2 en ga bij de tweede rotonde naar rechts. Bij Team Verkeer Politie Limburg ga je de eerste straat naar links en loop je met de bocht mee tot je uitkomt op de Oude baan. Bij de Oude baan aangekomen ga je linksaf en vervolg je deze weg tot na het bushokje en daar hangt het Finish blaadje!