Leefstjil programma

29 juli 2021

Wat is de reden dat jij je hebt aangemeld voor dit programma?
Dit heb ik te danken aan een lieve vriendin die mij een leuke cadeaubon wilde aanbieden. Zij vertelde zo enthousiast over jullie dat ze mij aan het denken heeft gezet. Ik struggelde al langer met het idee dat ik iets aan sport moest doen ook gezien mijn lichamelijke klachten en mijn overgewicht. Maar het kwam er maar steeds niet van. Ik had echt iets anders nodig dan op eigen houtje sporten. Ik had begeleiding nodig en een stok achter de deur. Zodoende zette ik de stap en nam ik met veel plezier de cadeaubon in ontvangst en maakt ik een afspraak met jullie.

Wat heeft dit programma jou gebracht?
Ik heb met dit programma veel bereikt. Het eerste punt, water drinken pfff het lijkt appeltje eitje maar voor mij was het dat absoluut niet. De challenge die ik meegekregen heb heeft ervoor gezorgd dat ik meer water ben gaan drinken en wat heb ik daar al veel profijt van gehad, geen krampen meer in de nacht wat een genot en wat ben ik daar super blij mee. Verder zijn we gaan trainen op stabilisatie en kracht en ik merkte al snel dat de coaching van Tim en Inge zo belangrijk zijn want ik merk en voel het verschil in mijn lichaam. Mijn lichamelijke klachten zijn voortdurend aanwezig maar juist na het sporten voel ik me lekker en is de pijn niet toegenomen wat normaliter wel het geval is als ik eens zelf aan de slag ging. Een heel belangrijk punt van dit programma is dat ze me hebben geleerd bewuster bezig te zijn. Bewuster zijn op wat je doet, waarom je iets doet, en wat je bereiken wil. Mijn drie doelen heb ik hierdoor aangepast. Waar eerst het gewichtsverliezen mijn eerste doel was staat nu op de derde plaats. De pijnklachten verminderen en me fitter voelen zijn gedurende het trainingsprogramma echt naar de eerste plek geschoven man wat ben ik blij het hoe het nu gaat. Ik heb nog een hele weg te gaan ook qua gewicht maar ik ben zo blij dat ik merk dat dit echt een vermindering geeft aan de pijnklachten. Ik ben echt tevreden nu met mezelf en wil dit graag voortzetten.

Zou je dit programma aanraden?
Natuurlijk zou ik iedereen dit programma aanraden. Zeker mensen die net zoals ik chronische pijnklachten hebben. We denken vaak dat we zelf ook oefeningen kunnen doen en dit juist doen. Maar tijdens dit programma merk je al snel dat de professionele hulp van Tim en Inge absoluut nodig zijn. Ze wijzen je op de manier en houding van trainen en corrigeren indien nodig. Uiteindelijk het allerbelangrijkste.

Wat is er verder leuk om te vertellen over dit programma?
Tijdens dit programma van drie maanden ben ik gestart met stabiliteitsoefeningen. Ik grapte naar mijn vriendin toen ze vroeg hoe het sporten ging dat ik eigenlijk alleen maar om beurten op één been moest staan. Ik dacht dat ik meteen als een gek aan de slag zou gaan zoals je dat vaker voorbij ziet komen in een tv-programma. Nu weet ik precies waarom en wat ik daarmee bereikt heb. Gedurende het programma kwamen er ook krachtoefeningen aan bod en dat vond ik superleuk om te doen al die individuele oefeningen buiten. De laatste fase mocht ik ook de egym ontdekken ook een leuke manier van sporten en ook hier merk ik dat ik mijn lichaam niet overbelast en dus geen extra onnodige klachten krijg. Dit programma was absoluut de moeite waard om te volgen.

Bedankt Tim en Inge :)

Wil je meer informatie over ons Leefstijlprogramma? Laat uw gegevens achter via deze link, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Leefstjil programma

Meer nieuws