Fit worden

Uw gezondheid, onze zorg.

Peutergym

Springen, klauteren, balanceren, hangen en rollen

Wat thuis niet altijd kan of mag, kan bij ons in de zaal wel!

De peutergym is bedoeld voor alle 2- en 3-jarige jongens en meisjes, voor iedereen die plezier in bewegen heeft, maar ook voor de peuters die wat extra stimulans kunnen gebruiken. De gym wordt begeleid door onze kinderfysiotherapeuten.

In dit bewegingsuurtje worden er leuke spelletjes en oefeningen gedaan die betrekking hebben op evenwicht, balvaardigheid, springen, rollen en nog veel meer andere leuke dingen.
Er wordt ook gedanst op muziek en gewerkt rond thema’s. Eén keer per maand is er ouder-kindgym, dan mogen de ouders, of opa/oma met de kinderen meedoen.

Kom gerust een keertje kijken en doe gratis een proefles mee met ons!

Rooster

De peutergym wordt op de volgende dagen en tijden gegeven op onze locatie in Buchten:

 Maandag 09.45 – 10.30 uur
 Vrijdag 10.30 – 11.15 uur

Deelname aan de peutergym werkt met een abonnement. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar, waarbij er rekening gehouden dient te worden met een opzegtermijn van één maand. Zodra het kind 4 jaar wordt stopt het abonnement vanzelf.

Gratis inloopspreekuur

Gratis pijnadvies tijdens ons gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw arts. Bekijk ons gratis inloopspreekuur

gratis inloopspreekuur health & sports

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? bekijk ons gratis inloopspreekuur.