Fit worden

Uw gezondheid, onze zorg.

E-gym / fitness

Binnen ons centrum vinden wij het heel belangrijk dat u verantwoord sport. U kunt bij ons terecht voor begeleide fitness en vrije fitness. We beschikken over de eGym, een circuit van 8 slimme krachttoestellen. Alle toestellen staan met elkaar in verbinding en zorgen voor een ultieme training. Tijdens deze training worden alle grote grote spiergroepen van het lichaam getraind.

Tijdens de intake worden de eGym apparaten door de coach specifiek op u afgestemd. Uw zitpositie wordt bepaald en het trainingsgewicht wordt automatisch ingeteld aan de hand van een krachtmeting. Dit alles wordt automatisch opgeslagen en bewaard op je persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!Ervaar eGym zelf en maak snel een afspraak voor een gratis proeftraining.

Begeleide Fitness

Bij de “begeleide fitness” traint u op een vaste tijdstippen, onder begeleiding van een deskundige.
U traint volgens uw eigen, persoonlijke programma. De bewegingsdeskundige probeert u te stimuleren, indien nodig te corrigeren en geeft u advies.

Na 7 trainingen wordt er een nieuwe krachtmeting uitgevoerd om uw vooruitgang in kaart te brengen. Na afloop van de test worden de resultaten met u besproken en wordt er evt. een nieuw trainingsprogramma voor u opgesteld.

Gratis inloopspreekuur

Gratis pijnadvies tijdens ons gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw arts. Bekijk ons gratis inloopspreekuur

gratis inloopspreekuur health & sports

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? bekijk ons gratis inloopspreekuur.