Fit worden

Uw gezondheid, onze zorg.

Leefstijlprogramma's

Je bent nooit te oud om te sporten!

Fitness zorgt voor soepelere en sterkere spieren en een betere conditie, ongeacht wat uw leeftijd is!

Masterfit is fitness voor 55+ers. Er wordt gesport in een gezellige en ontspannen sfeer onder begeleiding van onze sportinstructeur. Het doel is bewegen, maar ook het hebben en ervaren van plezier in sporten.
Na het sporten bestaat de mogelijkheid om samen na te praten/genieten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Maak een afspraak

Hoe werkt Masterfit?
Iedereen wordt ouder. Door de toenemende leeftijd vinden er allemaal veranderingen plaats in ons lichaam. Oefening en bewegingen hebben een grote invloed op dit verouderingsproces.
Bij de lessen wordt gebruik gemaakt van kracht- en cardioapparatuur, en van grondoefeningen/spellen. Het tempo, de inhoud en de intensiteit worden aan uw persoonlijke situatie aangepast.

Voordat u begint aan Masterfit wordt middels een intake uw persoonlijke niveau bepaald. Hiervoor maken wij gebruik van een aantal testen. Aan de hand van de verkregen informatie wordt een persoonlijk fitness programma opgesteld.
Elk half jaar zullen deze testen worden herhaald en wordt uw programma aangepast.

We besteden bij uw persoonlijke fitness programma aandacht aan:

  • Beweeglijkheid van alle gewrichten
  • Verbeteren van spierfuncties/spierkracht van alle grote spiergroepen
  • Coördinatie
  • Hart en longen

Kosten

De prijs voor het Masterfit abonnement bedraagt €37,50 per maand. U mag dan onbeperkt deelnemen aan de Masterfit lessen. Het abonnement heeft een looptijd van minimaal een maand en is daarna per maand opzegbaar.

De Masterfit lessen zijn op maandag van 14:00-15:00 uur, woensdag van 13:00-14:00 uur en op vrijdag van 13:00-14:00 uur.

Gratis inloopspreekuur

Gratis pijnadvies tijdens ons gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw arts. Bekijk ons gratis inloopspreekuur

gratis inloopspreekuur health & sports

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? bekijk ons gratis inloopspreekuur.