Fysiotherapie Kessel

Voor fysieke klachten breng je een bezoek aan fysio Kessel

Fysiotherapie in Kessel

Pijn in het lichaam wordt iedere dag natuurlijk als erg onprettig ervaren. Misschien haal je hierdoor net even wat minder uit je sportprestaties in de sportschool, je ervaart ongemakken tijdens het werk of tijdens het uitvoeren van je huishoudelijke taken. In alle gevallen is het de hoogste tijd om te kiezen voor fysio Kessel en definitief korte metten te maken met de klachten waar je mee te maken hebt. Na het opnemen van contact, kun je altijd erg snel worden geholpen en een professionele en kundige fysiotherapeut staat het hele jaar door maar al te graag voor je klaar.

Fysio Kessel beschikt over een brede expertise

Ieder persoon is weer anders en daar horen dus ook weer andere klachten bij. Of het nu gaat om bekende klachten zoals rugklachten, schouderklachten of nekklachten, is het altijd erg belangrijk dat er een behandeling op maat toe wordt gepast. De oorzaak van de klachten kan keer op keer weer anders zijn, maar er zit ook een mate van verschil in de ernst van de klachten. De fysiotherapeut beschikt over een brede expertise, zodat verschillende klachten kunnen worden behandeld. Daarnaast ontvang je van een fysiotherapeut altijd diverse handige opdrachten die erg laagdrempelig zijn. Hierdoor train je ook in je eigen tijd naar een beter herstel. Voer de oefeningen bijvoorbeeld in de avond uit, net na het opstaan of tijdens de lunchpauze op het werk. Uiteraard zijn deze oefeningen afgestemd op het type klacht en de vordering van het herstel.

Fysiotherapie Kessel op basis van een eigen behandelplan

Als je kiest voor een behandeltraject bij de fysio Kessel, dan streef je natuurlijk naar een zo spoedig mogelijk herstel. De fysiotherapie Kessel vindt altijd plaats op basis van een eigen behandelplan. Dit behandelplan wordt opgesteld op basis van het eerste gesprek die je hebt in de praktijk.

Kom je binnenkort een keer langs tijdens een gratis inloopspreekuur?

Waarschijnlijk kun je niet wachten om te worden behandeld door de fysiotherapeut. Maak een afspraak online of kom een keer langs tijdens een gratis inloopspreekuur. In Kessel zijn er twee locaties beschikbaar, namelijk aan de Baarskampstraat en het Kerkplein. Verder zijn er verschillende Health & Sports locaties in Limburg waar je ook van harte welkom bent. Naast een praktijk in Kessel, beschikt de fysiotherapeut ook over een vestiging in Buchten, Panningen, Tegelen, Born, Roosteren en Urmond. De therapeut beschikt over erg veel ervaring en behandelt daarom maar al te graag een breed scala aan klachten.

Gratis inloopspreekuur

Gratis pijnadvies tijdens ons gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw arts. Bekijk ons gratis inloopspreekuur
gratis inloopspreekuur health & sports

Ervaar je klachten bij het bewegen?

Maak een afspraak