Wat is sportrevalidatie?

Sportrevalidatie is heel breed en eigenlijk bij alle sporters van toepassing. De revalidatie is gericht op de periode dat de sporter geblesseerd raakt tot sporthervatting op het oude niveau. Soms is het oude niveau niet haalbaar, maar het streven is om binnen de grenzen het hoogst haalbare niveau te bereiken. Dit kan ook betekenen dat een sporter soms na revalidatie een beter niveau haalt dan in de periode voorafgaand aan een blessure.

Onze locatie bij Anytime Fitness te Kessel biedt u als patient de beste mogelijkheden voor revalidatie. Of het hierbij nu gaat om sportrevalidatie of de revalidatie na een ziekenhuisopname (bijvoorbeeld nieuwe knie). Het uitgebreide aanbod aan nieuwste apparatuur zorgt ervoor dat u, samen met uw therapeut, heel specifiek kunt werken aan uw behandeldoelen. Dit om uw herstel zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Uw behandeldoelen worden individueel, samen met u, bepaald. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan over het weer kunnen uitvoeren van werk, maar ook over hobby’s, sport of andere dagelijkse bezigheden. Wij gaan met u aan de slag aan een voorspoedig herstel!