COVID-19 maatregelen

Bestaande patiënt?
In navolging van het advies van het RIVM en de overheid zullen wij vanaf 1 oktober opnieuw gebruik gaan maken van mondkapjes tijdens onze werkzaamheden. Bent u klant/client bij ons dan vewrachten wij ook van u dat u binnen onze praktijken een mondkapje draagt.

We begrijpen dat we de komende dagen even in een overgangssituatie terecht komen en zullen de komende dagen dan ook een mondkapje aan u verstrekken mocht u er geen bij u hebben.

Vanaf maandag 5 oktober verwachten wij dat u uw eigen mondkapje meeneemt.

Kinderen tot 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen binnen onze praktijken.

Nieuwe patiënt?
U kunt zich aanmelden in de praktijk. De fysiotherapeut/ergotherapeut neemt daarna contact met u op.

We blijven jullie op de hoogte van huidige ontwikkelingen houden, dus houd ook onze berichtgeving in de gaten.

Uiteraard hebben we de noodzakelijke maatregelen getroffen, zodat we de behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze kunnen hervatten. Dit doen we aan de hand van een door het RIVM en branchevereniging KNGF/ SKF goedgekeurd protocol. Veiligheid voor u en voor ons staat altijd voorop!


Is het veilig om naar Health & Sports te komen?
Ja, het is volstrekt veilig en verantwoord om naar de praktijk te komen, zolang u zich aan alle voorschriften houdt. We bespreken vooraf graag wel de situatie telefonisch goed met u door. Bij het maken van de afspraak, zullen wij daarom een aantal vragen aan u stellen. Het is belangrijk dat u deze vragen zorgvuldig en naar waarheid beantwoordt.

Uw behandelingen zullen anders zijn dan u gewend was. Om de noodzakelijke maatregelen te kunnen treffen om u zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen behandelen, is de praktijk anders ingericht. Zo hebben we een maximum ingesteld voor het aantal mensen dat binnen aanwezig mag zijn en gelden er ook andere strenge regels en voorschriften. Deze hangen duidelijk zichtbaar in de praktijk. We vragen hiervoor uw begrip en medewerking.

Welke maatregelen zijn er getroffen?
Naast de gebruikelijke maatregelen en hygiënemaatregelen van het RIVM (geen handen schudden, in uw elleboog niezen en hoesten, handen wassen met desinfecterend zeep of gel, gebruik papieren zakdoekjes) gelden de volgende aanvullende huisregels:

-– Wij als therapeut zullen vanaf 1 oktober gebruik maken van een mondkapje tijdens de behandeling. Bent u klant/client bij ons dan verwachten wij ook van u dat u binnen onze praktijken een mondkapje draagt;

– kom precies op tijd, niet te vroeg om drukte in de wachtkamer te voorkomen;
– Indien wij het noodzakelijk achten maken wij gebruik van mondkapjes tijdens de behandeling;
– houd 1,5 meter afstand ten opzichte van anderen;
– neem een grote badhanddoek mee;
– hoesten en niezen in de elleboog;
– maak uw handen schoon bij binnenkomst;
– wanneer er gebruik word gemaakt van fitnessapparatuur maak deze na gebruik schoon;
– kom zo veel mogelijk alleen;
– ga eerst thuis naar de toilet indien nodig.

Voor vragen stuur een e-mail naar panningen@healthandsports.nl of bel naar 077 2050565.

Laten we weer veilig samen in beweging komen!