Coronavirus:online fysiotherapie

Vanaf 23-03-2020 voeren wij geen fysieke behandelingen meer uit, maar blijven we natuurlijk wel digitaal geopend. Vanaf heden zijn wij alleen via e-mail, telefoon, WhatsApp of videobellen bereikbaar.

Intake

Als gevolg van het coronavirus zijn wij momenteel genoodzaakt om alle intakes en behandelingen van patienten online uit te voeren. Door op de onderstaande link te klikken komt u op de website terecht van hierhebikpijn.nl Op deze website krijgt u een screening en intake krijgt u van ons via e-mail, telefoon of beeldbellen uw behandeling op afstand, voor u op maat!

In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Behandeling

Vanaf heden zijn wij alleen via e-mail, telefoon, WhatsApp of videobellen bereikbaar.

Email: kessel@healthandsports.nl

Telefoon: 077 2066661

WhatsApp: 06 19 24 80 18

Beeldbellen: Neem hiervoor contact op met ons via een van de bovenstaande opties. Wij zullen u via e-mail/sms een code toesturen waarmee wij op een veilige manier met u contact kunnen hebben via beeldbellen. Op deze manier kunnen wij u toch nog begeleiden bij uw fysieke klachten.

Online oefeningen

Wordt vervolgd.

GRAAG MEER INFORMATIE OF EEN PERSOONLIJKE ANALYSE?

Stel hiernaast direct een vraag of vul ons uitgebreidere contactformulier in om met ons in contact te komen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op  077 206 66 61

* Verplichte velden