Over ons

Uw gezondheid, onze zorg.

Kinderteam

Ons kinderteam werkt samen uit één locatie.
Allemaal zorgverleners die dagelijks met kinderen werken en die binnen het team de zorg voor het kind afstemmen.

We zien steeds vaker kinderen die bv. zowel door de kinderfysiotherapeute als de logopediste en de ergotherapeute gezien worden. Dan is het voor ouders wel zo fijn te weten dat de zorg onderling afgestemd wordt en er korte lijnen zijn tussen de zorgverleners die het kind behandelen.
Bovendien is hierdoor ook de belasting voor het kind goed in de gaten te houden.

Team staat voor ‘Together Everyone Achieves More’ of simpelweg ‘samen bereikt iedereen meer’. Volgens deze visie werkt ons kinderteam.
Problemen in de ontwikkeling van het kind zijn vaak geen op zich staande problemen. Deze problemen kunnen zich op meerdere ontwikkelingsgebieden voordoen, zoals fijne motoriek, grove motoriek, spraak- en taalontwikkeling, cognitieve ontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling en/of problemen in de opvoeding.
Ligt de hulpvraag op meerdere ontwikkelingsgebieden, dan overlegt het kinderteam hierover om u en uw kind de juiste hulp te kunnen bieden. Dit overleg is tevens noodzakelijk om de begeleiding rondom uw kind zo optimaal mogelijk op elkaar af te kunnen stemmen.

Het kinderteam bestaat uit:

Wilt u weten of ons kinderteam iets voor uw kind is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Gratis inloopspreekuur

Gratis pijnadvies tijdens ons gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw arts. Bekijk ons gratis inloopspreekuur

gratis inloopspreekuur health & sports

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? bekijk ons gratis inloopspreekuur.