Over ons

Uw gezondheid, onze zorg.

Missie en visie

Missie

Health & Sports (fysiotherapie) wil zich in de regio als fysiotherapiepraktijk onderscheiden door het leveren van gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg van hoge kwaliteit, waarbij ook de relatie fysiotherapeut-patiënt en het thuis voelen van de patiënt binnen de praktijk belangrijke pijlers zijn.
In de komende vijf jaar (2016-2020) wil Health & Sports zich ontwikkeld hebben tot specialist op het gebied van orthopedische klachten, neurologische aandoeningen, alsook bepaalde patiëntengroepen.
In diezelfde vijf jaar zal Health & Sports zich nadrukkelijk onderscheiden in service en persoonlijke benadering richting klant en patiënt.

Visie

Het leveren van zorg van hoge kwaliteit kan alleen plaatsvinden als er een goede communicatie is met verwijzers en andere zorgverleners betrokken in het zorgtraject van een patiënt. Dit betekent voor ons dat o.a. korte lijnen met verwijzers en zorgverleners belangrijk zijn. Health & Sports heeft daarom in 2009 een paramedisch centrum gerealiseerd. Het doel op dit moment is gezamenlijke behandelprotocollen op te stellen voor diverse ziektebeelden, alsmede het gezamenlijk participeren in projecten (zorgketens, preventieprogramma’s, etc.) verder uit te breiden.

Health & Sports wil de zorg die zij levert verder specialiseren door therapeuten in bepaalde vakgebieden op te leiden. Dit betekent dat er niet alleen aandacht is voor de “standaard”-specialisaties als fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, etc. Wij willen ons onderscheiden door het kunnen aanbieden van een therapeut die gespecialiseerd is in bv. de schouder. Dit moet uiteindelijk resulteren in een aantal orthopedische en neurologische specialisaties.

In het kader van de zelfredzaamheid die een prominente rol in het nieuwe zorglandschap heeft, is coaching van zowel patiënten als klanten binnen Health & Sports voor ons een speerpunt. Patiënten hebben hun eigen fysiotherapeut tot wie ze zich kunnen wenden, maar ook andere klanten krijgen richting de toekomst een eigen coach/leefstijladviseur of persoon in een andere hoedanigheid tot wie ze zich kunnen wenden bij vragen, op tijden dat het minder goed met hun gaat, die hun motiveert, maar ook overwinningen met hun “viert”.

Tenslotte is een van de speerpunten in ons beleid de ‘emotionele beleving’ van de zorg door onze patiënten. Wij willen graag dat patiënten ons blijven zien als laagdrempelig en flexibel. Hiervoor wil Health & Sports midden in de gemeenschap staan. Dit betekent dat wij service en onze maatschappelijke functie naar onze klanten heel belangrijk vinden en dit ook willen uitdragen. Goede bereikbaarheid van het centrum in al zijn vormen, goede contacten met verenigingen, bereidheid om tot het uiterste te gaan voor patiënt, zijn enkele zaken die daarin voor ons van belang zijn.
Om patiënten zich verder op hun gemak te laten voelen is het belangrijk dat er een gedegen, vriendelijke front-Office staat, en er een gezellige, opgeruimde en hygiënische omgeving gecreëerd is.

Health & Sports probeert kwaliteit verder uit te breiden door mee te werken aan netwerken (FysioPartners Zuyd, Wittemeer, etc) alsook projecten, die de kennis van de praktijk en de werkzame fysiotherapeuten in het bijzonder (kunnen) uitbreiden.

Gratis inloopspreekuur

Gratis pijnadvies tijdens ons gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw arts. Bekijk ons gratis inloopspreekuur

gratis inloopspreekuur health & sports

Gratis inloopspreekuur bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een arts

Loop je al een tijdje rond met vragen over een pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? bekijk ons gratis inloopspreekuur.