Voor wie?

Dry Needling kan worden toegepast bij verschillende uiteenlopende fysieke klachten, waarvan "triggerpoints" de oorzaak zijn.

Hoe weet u of uw klachten afkomstig zijn van "triggerpoints"?
U heeft dan in ieder geval (zeurende) pijnklachten en/of een stijf gevoel in de spier zelf (lokaal) of uitstraling naar een andere locatie. 
Toch zal de therapeut moeten beoordelen of deze klachten afkomstig zijn van "triggerpoints". Dit doet hij of zij onder andere door palpatie: het "voelen" en nalopen van de gehele spier om te kijken of hij/zij "triggerpoints" kan vinden.

Binnen onze praktijk kijken we echter ook altijd verder dan alleen de "triggerpoints. Zoals u heeft kunnen lezen bij "algemeen" zijn er meerdere oorzaken voor het ontstaan van "triggerpoints" en zullen we de oorzaak van de triggerpoints (mochten die aanwezig zijn) ook moeten behandelen, om ervoor te zorgen dat de triggerpoints na behandeling ook niet opnieuw onstaan.

Uw therapeut beoordeelt de klachten en vertelt u welk behandelplan hij het meest geschikt acht voor de klachten die u heeft. Het kan dus zijn dat Dry Needling slechts een onderdeel van het behandelplan is. 

GRAAG MEER INFORMATIE OF EEN PERSOONLIJKE ANALYSE?

Stel hiernaast direct een vraag of vul ons uitgebreidere contactformulier in om met ons in contact te komen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op  077 205 05 65

* Verplichte velden