Hooikoorts? Probeer Medical Taping!

09 april 2018

In het voorjaar en de zomer hebben veel mensen last van hooikoorts. Niet alleen niezen, maar ook last hebben van branderige ogen, jeuk aan het gehemelte of benauwdheid zijn veel voorkomende symptomen bij hooikoorts. Hooikoortsmedicatie helpt vaak niet of slecht.
Wij passen een Medical Taping toe, waardoor de klachten aanzienlijk kunnen verminderen!

Werking van Medical Taping bij hooikoorts
Het uitgangspunt van de elastische tapemethode is dat via een externe huidprikkeling reflectoir invloed kan worden uitgeoefend op de bij hetinnervatiegebied behorende weefselstructuren van ruggenmergsegmenten.
De tape, die direct op de huid wordt aangebracht, stimuleert huidsensoren, die op hun beurt het neurogene stelsel in het lichaam prikkelen waardoor de hooikoorts klachten in de meeste gevallen zullen afnemen.


Hoe vaak tapen?
Uit onderzoek is gebleken dat na 1x tapen al een positief effect merkbaar is, maar door een tweede tape na 1 week nogmaals toe te passen kunnen klachten nog sterker afnemen.
Eventueel wordt er nog een derde keer getaped.

Kosten
Intake, evaluatie & tapen: €15 per behandeling

zie hier ook onze flyer