Fysiotherapie Buchten

Voor klachten aan het bewegingsapparaat breng je een bezoek aan de fysio in Buchten

Fysiotherapie in Buchten

In het dagelijks leven zijn klachten aan het bewegingsapparaat natuurlijk enorm onprettig. En laten we meteen met de deur in de huis vallen, je bent zeker niet de enige als het aankomt op de klachten waar je op dit moment mee te maken hebt. Hoe er met deze klachten om wordt gegaan, is per persoon weer verschillend. Misschien pas je hier de manier van leven zelfs op aan, zonder dat je met dit idee nu nog bewust mee bezig bent. Maar wist je dat verschillende soorten klachten erg makkelijk te verhelpen zijn door hier professionele hulp voor in te schakelen? De fysio Buchten werkt altijd met een persoonlijk behandelplan, afgestemd op de aard van jouw klachten. En daar pluk je vanaf het eerste moment al de vruchten van!

Een breed scala aan klachten kan worden verholpen

Wellicht heb je op dit moment te maken met een erg vervelende blessure door het sporten, je hebt te maken met pijn aan het lichaam door een verkeerde of gespannen houding op het werk of je bent erg druk aan het revalideren na een ongeluk. Wat de situatie ook is, bij de fysio Buchten kunnen een breed scala aan klachten worden verholpen. Hierbij kun je denken aan onder meer:

  • Nek- en hoofdpijn
  • Rugpijn
  • Hand- en polspijn
  • Kniepijn

De praktijk is in verschillende plaatsen in Limburg gevestigd

Naast dat je het hele jaar door van harte welkom bent in de praktijk in Burchten, zijn er ook nog verschillende andere locaties, denk hierbij aan plaatsen zoals Panningen, Kessel, Tegelen, Born, Roosteren en Urmond. De fysiotherapeuten beschikken over erg veel ervaring en hebben een erg brede expertise. Er zijn veel verschillende locaties in Limburg waar je van harte welkom bent.

Kom een keer langs tijdens een gratis inloopspreekuur

Laat je het liefste zo snel mogelijk wat doen aan de klachten waar je op dit moment mee te maken hebt? Kom een keer langs tijdens een gratis inloopspreekuur. Daarnaast maak je ook eenvoudig en snel online een afspraak. Tijdens de behandelingen wordt er altijd met je meegedacht en als er iets niet helemaal duidelijk voor je is, dan is er gelukkig altijd meer dan genoeg ruimte om vragen te stellen bij de fysiotherapie Buchten. En dat is natuurlijk wel zo fijn om te weten. Breng je binnenkort ook een keer een bezoek aan een van de praktijk in Limburg?

Gratis inloopspreekuur

Gratis pijnadvies tijdens ons gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw arts. Bekijk ons gratis inloopspreekuur
gratis inloopspreekuur health & sports

Ervaar je klachten bij het bewegen?

Maak een afspraak