Fysiotherapie Panningen

Kies voor een behandeling bij fysio Panningen

Fysiotherapie in Panningen

Als je op een regelmatige basis te maken hebt met klachten aan het bewegingsapparaat, is het verstandig om daar een professionele behandeling voor te ondergaan. Je kunt hierdoor de klachten aan het bewegingsapparaat aanzienlijk verminderen en je ontvangt ook nog eens erg fijn advies over hoe je beter kunt bewegen. Hierdoor voorkom je dat klachten kunnen verergeren of dat er in de toekomst nieuwe klachten gaan spelen in het dagelijks leven. Tip! Kies voor een behandeling tijdens fysio Panningen. Er staat in dat geval altijd een opgeleide specialist voor je klaar die beschikt over erg veel kennis en een ruime ervaring. Dit zorgt ervoor dat tal van klachten aan de spieren en gewrichten effectief aan worden gepakt, zodat je hier in het dagelijks leven nauwelijks mee last van ervaart. Ook is het met de juiste soort behandeling ook mogelijk om klachten aan het lichaam te voorkomen.

Tijdens fysiotherapie Panningen kunnen diverse klachten aan het lichaam worden aangepakt

Ieder individu is weer anders en heeft dus ook te maken met een ander type klacht. Misschien ben je aan het herstellen van een ongeluk, je hebt last van gewichten dankzij een blessure of dankzij een verkeerde werkhouding ervaar je erg veel ongemak op het werk. Daarom plant de fysiotherapeut in Panningen van tevoren altijd een eerste intakegesprek in. Op deze manier kan er goed worden gekeken naar de aard van de klachten en hier wordt vervolgens een passend behandelplan voor opgesteld. Een aantal voorbeelden van klachten die tijdens fysiotherapie Panningen aan kunnen worden gepakt, zijn:

  • Rugklachten
  • Hand- en polsklachten
  • Schouderklachten

Tijdens fysiotherapie kun je vertrouwen op een behandeling op maat. Maar daarnaast ontvang je van de fysiotherapeut ook verschillende handige oefeningen. Deze oefeningen zijn op zowel het werk als in je eigen vertrouwde omgeving makkelijk uit te voeren. Dit zorgt voor een beter herstel en je leert in je eigen vertrouwde omgeving om beter te bewegen.  

Breng een bezoek aan een van de verschillende locaties in het land

Wist je dat er verschillende locaties in het land zijn waar je met je klachten altijd van harte welkom bent? Je hebt namelijk ook de keuze om een bezoek te brengen aan de praktijk in Buchten, Kessel, Tegelen, Born, Roosteren en Urmond. Je bent van harte welkom tijdens een gratis inloopspreekuur of je maakt een afspraak door per telefoon contact op te nemen. 

Gratis inloopspreekuur

Gratis pijnadvies tijdens ons gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw arts. Bekijk ons gratis inloopspreekuur
gratis inloopspreekuur health & sports

Heb je nog vragen?

Maak een afspraak